Champions League

Simeone i tårer efter Atlético-avancement

Det var et hæsblæsende drama, der fandt sted, da Atlético Madrid onsdag aften avancerede i Champions League efter straffesparkskonkurrence mod Inter. Præstationen understregede, at man ikke kan blive for vant til den slags, da den garvede Simeone var tydligt rørt efter resultatet.

Det var en synligt rørt Diego Simeone, der kunne se sit Atlético-mandskab gå videre i Champions League efter straffesparkssejren over Inter.
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har gjort det så ofte før.

Alligevel var rutinerede Diego Simeone virkelig rørt, da Atlético Madrid onsdag aften gik videre i Champions League.

Det skete efter, at en hektisk kamp mod Inter blev afgjort i straffesparkskonkurrence på Wanda Metropolitano.

Dermed har Simeone endnu en gang formået at slide sig videre i Champions League. En præstation, som han efter kampen var meget stolt af at sætte ord på.

– Det er en kæmpe præstation, som vi skal være enormt stolte af. Spillerne gjorde præcis det, jeg bad dem om, sagde Simeone til de spanske medier, der stod klar efter kampen.

Men selvom 53-årige Simeone var temmelig afstemt, da han blev mødt af journalisterne, havde han kort forinden været en tur i sine følelsers vold. Da Atlético havde scoret det afgørende mål, var han nemlig tydeligt rørt på trænerbænken.

Nu hvor avancementet er sikret kan Simeones Atlético se frem til endnu en storkamp i Champions League. Det er nemlig et utrolig stærkt felt af konkurrenter, der er tilbage i turneringen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P