NordicBet Ligaen

Udlejet FCM’er spørger tidligere FCM’er til råds: En klassefyr

19-årige Mikkel Fischer blev i begyndelsen af indeværende sæson sendt på leje i FC Fredericia, hvor han har fornøjelsen af at spille sammen med Jesper Juelsgaard, som han gerne spørger til råds om forskellige ting.

FCM logo

19-årige Mikkel Fischer er i denne sæson i fuld færd med at hente erfaring på seniorniveau.

Som så mange andre før ham gik turen fra FC Midtjylland til FC Fredericia, hvor han efter at være kommet sig helt over et brækket kraveben nu føler sig på toppen i NordicBet Liga-klubbens forsvar.

– Det har da været et stort spring op. Jeg havde en lidt hård start, da jeg lige havde haft en lang skade, der holdt mig ude, men jeg synes, at jeg er blevet en etableret seniorspiller nu, og det gør mig glad, siger den højrebenet forsvarsspiller, siger han til FC Midtjyllands egen hjemmeside.

Ved sin side i Fredericia-forsvaret har han Jesper Juelsgaard, der i sin tid slog igennem i FC Midtjylland, inden han i 2014 blev solgt til franske Évian.

Mikkel Fischer er derfor ikke sen til at benytte lejligheden til at få rådgivning om karrieren både på- og udenfor banen.

– Han er en klassefyr, og vi klæder hinanden godt i midterforsvaret. Han er måske ikke den hurtigste længere, så der kan jeg hjælpe ham, men han er selvfølgelig langt mere erfaren, end jeg er.

– Han er en stærk rollemodel, og jeg har også spurgt ham meget til råds både fodboldfagligt, men også i forhold til karriererådgivning, fortæller han.

Mikkel Fischer fortæller videre, at han hver dag kører med Jesper Juelsgaard til træning.

Den unge udlejede FCM’er står i denne sæson noteret for 20 ligakampe i FC Fredericia, hvor af de 11 har været i det centrale forsvar, men de sidste ni har været på den højre back.

Hans kontrakt med FC Midtjylland strækker sig frem til udgangen af 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P