Premier League

Medie: Chelsea går på rov i Thomas Franks trænerstab

Chelsea er blevet enige med Brentford om en handel, der sender Thomas Frank-medarbejder til Stamford Bridge som ny dødboldstræner.

Brentfords mexicanske dødboldstræner Bernardo Cueva holder en Brentford-trøje.
Foto: Brentford FC
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er nærmest kun gået én vej for Brentford, siden han kom til.

Mexicanske Bernardo Cueva blev hentet til Brentford fra hjemlandets Chivas i september 2020, og otte måneder efter rykkede klubben op i Premier League.

Nu er det Cuevas egen tur til at “rykke op”. Ifølge The Athletic er han nemlig på vej til Stamford Bridge, hvor Chelsea fra sommer vil gøre ham til dødboldstræner i Maurico Pochettinos stab.

36-årige Cueva har i Brentford været ansat som ‘taktisk statistiker’, men jobbet som dødboldstræner kommer ikke som noget nyt for ham.

Den rolle havde han nemlig også på det norske landshold, hvor han fra 2021 til 2022 arbejdede under Ståle Solbakken sideløbende med sin rolle i Brentford.

Brentfords mexicanske dødboldstræner Bernardo Cueva holder en Brentford-trøje.
Foto: Brentford FC

Cueva er i England blevet kendt som “Deadball Doctor”, og Mauricio Pochettino har angiveligt nikket ja til aftalen.

I første omgang gør mexicaneren sæsonen færdig i Brentford, inden han til sommer tager de cirka otte kilometer mod øst fra Gtech Community Stadium til Stamford Bridge.

Det er bestemt ikke første gang, at en af de store klubber i Premier League går på rov i Thomas Franks stab.

I 2019 hentede Manchester City teknisk træner, Nicolas Jover, hos Frank. Jover er siden skiftet videre til Arsenal. I 2020 hentede Arsenal Franks assistenttræner, Andreas Georgson, som netop er blevet cheftræner i norske Lillestrøm.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P