Herrelandsholdet

Ingen garanti til Eriksen: Ingen er selvskrevet til EM

Christian Eriksen spiller stort set ikke for Manchester United, og selvom han er blevet udtaget til det danske landshold i denne omgang, så vil landstræneren ikke garantere ham en plads til EM, hvis ikke situationen ændrer sig.

Christian Eriksen med Manchester United-hat med i skygge.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen er på jagt.

Den 32-årige dansker jagter lige nu spilletid i Manchester United, hvor han siden nytår kun har spillet to kampe.

Den danske landsholdsspiller jagten også rekorden for flest landskampe på det danske landshold, men den rekord kan jagten på spilletid i Manchester United potentielt sætte en stopper for.

Eriksen har tre kampe op til Peter Schmeichels 129 a-landskampe og én yderligere til rekordindehaver Simon Kjær, der ligeledes er udtaget til de kommende træningskampe.

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, har udtaget Christian Eriksen til de to venskabskampe senere i marts mod Schweiz og Færøerne, men det er ikke ensbetydende med, at Eriksen er garanteret en plads i EM-truppen til sommer.

– Jeg tager de 23 bedste spillere med, dem der er bedst for holdet. Der er ikke nogen, der er selvskrevet. Der er ikke nogen, der kommer med, fordi de hedder et bestemt navn. Jeg tager de spillere med, jeg synes, der er bedst til at vi kan præstere bedst muligt til EM, og det gælder for alle, siger landstræner Kasper Hjulmand.

Kasper Hjulmand indrømmede samtidig, at Christian Eriksen ikke befinder sig i den bedste situation for tiden:

Bekymret Hjulmand: Ikke den bedste situation for Eriksen

Christian Eriksen har kontrakt i Manchester United til sommeren 2025.

Han spillede mere eller mindre fast for Erik ten Hags tropper i starten af sæsonen, inden en knæskade i november gav ham en tur på tribunen.

Den skade kom han sig over i løbet af december, og efterfølgende trådte han nærmest direkte tilbage ind på holdet, men siden februar har situationen dog været markant ændret, og kun én indskiftning er det blevet til siden 2-2-kampen mod Totteham den 14. januar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P