Bundesligaen

Wolfsburg-chef: Derfor røg Wind ud efter en halv time

Jonas Wind startede inde i weekenden mod Bayer Leverkusen, men blev skiftet ud efter bare 32 minutter. Wolfsburgs cheftræner forklarer sig.

Jonas Wind med bolden for Wolfsburg mod Leverkusen
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Jonas Wind havde en kort arbejdsdag i søndags.

Danskeren startede i angrebet for Wolfsburg i den svære udekamp mod Bundesliga-topholdet Leverkusen. Men efter 32 minutter var der fyraften for Wind.

Stillingen var stadig 0-0, da danskeren blev pillet. Det skete efter, at Wolfsburgs centrale forsvarer Moritz Jenz havde fået sit andet gule kort – og derfor måtte Wind skiftet ud.

Wolfsburg spillede med en femback-kæde mod Leverkusen, og her var Jenz stopperen i midten af det hele. Og derfor måtte Wolfsburgs cheftræner, Niko Kovac, have en ny forsvarer ind.

– At spille med fire i forsvaret er svært imod Leverkusen, fordi de altid forsøger at spille fem mod fire i bagkæden. Det betyder, at vi var nødt til at spille med en midterforsvarer, udtaler Kovac ifølge BuliNews.

Jonas Wind med bolden for Wolfsburg mod Leverkusen
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Jenz fik det første gule kort allerede efter 12 minutter, og et kvarter senere fik han sit andet og dermed matchordre.

Det gik ud over Wind, men danskeren er tilbage på lørdag.

– Jeg fandt ikke på det røde kort og var nødt til at reagere som træner. At han (Wind, red.) måtte skiftes ud, er ikke så slemt. Han kommer til at spille i næste kamp uanset, fortæller Kovac.

Leverkusen endte med at vinde opgøret 2-0 over Wolfsburg, men den grønklædte danskerklub – med eller uden Jonas Wind – får chancen for oprejsning lørdag hjemme mod Jess Thorups Augsburg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P