Saudisk Fodbold

Ronaldo forsvarer omstridt gestus: Helt normalt i Europa

Cristiano Ronaldo kommenterer nu på den gestus, han lavede for nogle uger siden, og som fornyligt kostede ham både karantæne og bøde i den den saudiske liga.

Cristiano Ronaldo med fagter i Saudi-Arabien
Foto: Stringer/Reuters/Ritzau Scanpix

Én spilledags karantæne og en bøde på cirka 18.300 kroner.

Cristiano Ronaldos gestikuleren i kølvandet på tilråb fra de saudiske lægter fik konsekvenser for den portugisiske verdensstjerne.

Ronaldo har accepteret sin straf fra det saudiske fodboldforbund, men er nu ude og kommentere på sine strafbare fagter.

Og han ser intet odiøst i sin gestus.

– Jeg vil altid respektere kulturerne i alle lande, som jeg har gjort indtil nu, men virkeligheden er ikke altid, som folk ser det.

Cristiano Ronaldos strafbare gestus skete i Al-Nassrs kamp mod Al-Shababs, hvor tilskuerne råbte efter den 39-årige portugiser. Og Ronaldo har lært af lektien.

– Som jeg har sagt, og vil sige igen, så er det klart, jeg vil ikke gøre det igen i dette land, men i Europa er det meget normalt, udtaler Ronaldo ifølge fodboldmediet 90min.com.

Medie: Ronaldo kan vende tilbage til Santiago Bernabéu

– Nogle gange fører spillets lidenskab og spænding os til at begå nogle fejl. Når jeg begår dem, gør jeg det ikke med vilje. Hver dag forsøger jeg at være en bedre person.

Ronaldo slutter med at fortælle, at han vil gøre alt for at sikre sportslig succes med Al-Nassr, og han er glad for at være i Saudi Arabien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P