International Fodbold

Medie: Tysk landstræner dropper Bayern-stjerne

Julian Nagelsmann ønsker at udtage den unge Bayern München-komet Aleksandar Pavlovic, og det kommer til at gå ud over en anden midtbanespiller i den tyske storklub. Det erfarer tyske Bild.

Leon Goretzka og Serge Gnabry jubler efter en scoring for Bayern München
Foto: Lukas Barth/AFP/Ritzau Scanpix

Måske der bliver skulet lidt på Bayerns træningsanlæg på Säbener Straße.

Den tyske landstræner, Julian Nagelsmann, har angiveligt besluttet sig for at udtage den 19-årige Aleksandar Pavlovic fra Bayern München.

Det tyske landshold møder Frankrig og Holland i to venskabskampe i slutningen af marts, og her kommer Pavlovic til at erstatte en stor Bayern-profil.

Det er tyske Bild, som tirsdag erfarer, at den 29-årige midtbanemotor Leon Goretzka bliver ofret til fordel for 19-årige Pavlovic, når Nagelsmann onsdag udtager sin trup.

Goretzka har været en stor profil på Bayerns midtbane og er fast starter på Thomas Tuchels mandskab. Han er noteret for fire mål og otte oplæg i denne sæson.

Pavlovic har gang i sin første seniorsæson i den tyske storklub, hvor det foreløbigt er blevet til 12 optrædener i Bundesligaen.

Leon Goretzka og Serge Gnabry jubler efter en scoring for Bayern München
Foto: Lukas Barth/AFP/Ritzau Scanpix

I den seneste runde i Bundesligaen mod Bo Henriksens Mainz viste Leon Goretzka storform og noterede sig for to mål og to assists.

Goretzka har tørnet ud for det tyske landshold 57 gange, unge Pavlovic kan se frem til sin debut. Det tyske landshold møder Frankrig den 23. marts og spiller igen den 26. marts mod Holland.

Danmark spiller også to venskabskampe. Se Kasper Hjulmands trup til kampene mod Schweiz og Færøerne her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P