3F Superligaen

Vallys mærker presset: Et vilkår i Brøndby

Brøndby er den ene del af den yderst tætte topkamp i 3F Superligaen, hvor også FC Midtjylland og F.C. København kæmper om mesterskabet. Og den tætte top er da også noget Brøndbys offensive talisman kan mærke.

Nicolai Vallys i kamp for Brøndby mod FC Midtjylland
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby har både ligget nummer ét og nummer to i dette forår.

I minutter før søndagens kamp i Viborg blev fløjtes i gang, lå Brøndby faktisk også nummer tre efter F.C. Københavns sejr i Parken over Lyngby.

Og det er utrolig tæt i toppen af 3F Superligaen, hvor der ikke er plads til mange fodfejl. Det er hele Fodbolddanmark bevidst om, men Brøndbys Nicolai Vallys forsøger at fokusere på sig selv.

– Vi forsøger så godt som muligt, at fokusere på os selv, og det vi kan gøre noget ved ude på banen, udtaler Vallys til Viaplay forud for søndagens kamp.

Brøndby tabte to vigtige point i seneste runde, da Vejle fik et point med fra Brøndby Stadion. Den tætte topstrid sætter da også spor hos Vallys, men sådan skal det være i Brøndby.

Nicolai Vallys falder på knæ i superliga-kampen mellem OB og Brøndby
Foto: Lars Jacobsen

– Jeg vil lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke kun mærke det. Jeg tænker det er et vilkår, når man spiller i Brøndby og et vilkår, når vi er der, hvor vi gerne vil være i den her sæson.

– Det er ikke noget, jeg skal klage over. Jeg er glad for at blive forholdt til at ligge i toppen og skulle kigge mod de andre hold. Men som jeg siger, så fokuserer vi på os selv, slutter Vallys.

Kampen mod Viborg fløjtes op klokken 18 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P