3F Superligaen

Gytkjær lægger sig fladt ned: FCK var en klasse bedre

Lyngby Boldklub måtte rejse hjem fra Parken med en lussing på 4-0 mod F.C. København. Efter kampen lagde De Kongeblås angriber sig fladt ned. Lyngby var simpelthen overmatchet.

Gytkjær jubler efter scoring for Lyngby
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det var målløst efter 38 minutter, men ved pausen var Lyngby bagud 3-0 søndag aften mod F.C. København.

F.C. København levnede ikke gæsterne mange chancer i Parken, og værterne tog en knusende sejr på 4-0.

Det var David Nielsens første kamp i spidsen for Lyngby, og Frederik Gytkjær fortæller, at der egentlig herskede en optimisme hos nordkøbenhavnerne forud for kampen.

– Vi havde en tro på, at vi kunne komme herind og få noget med. Jeg synes egentlig, vi fik en fin start på kampen, hvor vi får holdt deres tryk lidt nede. Vi har også en chance, men det er klart, generelt set over hele kampen, så er vi overmatchet i dag, udtaler Gytkjær til Discovery+ efter kampen.

Casper ‘Dani’ Winther scorede selvmål efter 39 minutter. Rasmus Falk fordoblede føringen to minutter senere, og i overtiden af første halvleg sparkede Mohamed Elyounoussi FCK på 3-0.

Gytkjær for Lyngby
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

I anden halvleg lukkede og slukkede Diogo Goncalves til 4-0. Og FCK’erne var lidt af en mundfuld, lyder det fra Lyngbys angriber.

– Jeg synes , de var stærke. Jeg synes, de var dygtige, og de havde læst godt på lektien. Vi må hjem og kigge på det. Men som jeg sagde, FCK var en klasse bedre i dag, det må jeg sige, udtaler Frederik Gytkjær.

Lyngby har tabt de sidste fire kampe og ligger kun ét point over nedrykningsstregen. Lyngby slutter grundspillet af hjemme mod Viborg på søndag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P