Premier League

Ten Hag om mulig CL-bold for United: Vi er tilbage i ræset

Manchester United kom tilbage på sejrskursen i Premier League, da de lørdag eftermiddag slog Everton 2-0 på Old Trafford. Efter kampen satte Erik ten Hag sejren i perspektiv og udtalte sig om chancerne for Champions League-pladser.

Ajax drømmer om at hente Erik ten Hag tilbage til klubben
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Det er et helt ekstremt tæt ræs om Champions League-pladserne, der udspiller sig i Premier League lige nu.

Lørdag slog Manchester United gæsterne fra Everton 2-0 på Old Trafford.

Efter kampen erklærede Erik ten Hag Uniteds kandidatur til en topfire-placering for levende, da han blev interviewet af TNT Sport.

– Vi var nødt til at sætte orden i tingene og påføre holdene, der ligger over os i tabellen en masse pres. Nu er vi tilbage (i topfire-ræset, red.). Vi skal blive ved med at presse de andre hold, og så må vi se, hvad der sker, sagde Erik ten Hag til TNT Sport efter sejren.

Ifølge Ten Hag var det endda en overbevisende sejr, man formåede at tage mod Everton. I et interview med Viaplay siger den hollandske cheftræner nemlig, at man sagtens kunne have vundet endnu større.

– Vi kunne have vundet 4-0, vi skabte virkelig mange chancer i bagrummet, men jeg synes, at vi spillede rigtig godt, fortalte Ten Hag til Viaplay efter kampen.

Med sejren over Everton har United blot tre point op til Tottenham på femtepladsen. Dog har De Røde Djævle spillet to kampe mere end Spurs.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P