Bundesligaen

Bo Henriksen efter afklapsning: En forfærdelig følelse

Mainz 05 blev udstillet lørdag eftermiddag på Allianz Arena, hvor Bayern München vandt med hele 8-1. Bo Henriksen kalder nederlaget kalder det en ringe præstation, men slår koldt vand i blodet.

Bo Henriksen i spidsen for Mainz mod Bayern München
Foto: Lukas Barth/AFP/Ritzau Scanpix

Otte (8!) gange måtte Mainz give bolden op efter en Bayern-scoring.

Bayern Münchens offensiv var i hopla lørdag eftermiddag, og det formåede Mainz aldrig at dæmme op for.

Det endte med et smertefuldt nederlag for Bo Henriksen, men danskeren vil efter kampen ikke male fanden på Mainz-væggen – ikke endnu.

– Jeg tror på mit hold. Det var bare en dårlig kamp. Hvis vi spiller tre eller fire kampe som denne, så har vi et problem, men det var bare en ringe præstation, udtaler Henriksen ifølge Allgemeine Zeitung.

Harry Kane sendte Bayern foran efter 13 minutter, men det stod kun 3-1 ved pausen. I anden halvleg gik det dog helt galt for Mainz, særligt efter otte forfærdelige minutter, hvor Bayern scorede tre gange.

Bo Henriksen i spidsen for Mainz mod Bayern München
Foto: Lukas Barth/AFP/Ritzau Scanpix

– Det er en forfærdelig følelse for alle. Det var ikke, hvad vi forestillede os – især ikke i anden halvleg. Vi klarede os godt i første halvleg, men det første mål, vi indkasserede, ødelagde os.

– I anden halvleg løb vi ikke nok og var ikke modige nok. Og frem for alt skal vi forsvare bedre som et hold. Efter i dag er vi meget skuffede, lyder det fra danskeren.

Det var Bo Henriksens fjerde kamp i spidsen for Mainz. Fynboen vandt i sin debut, men er ikke siden lykkedes med at hente tre point. Nedrykningsspøgelset lurer da også fortsat.

Bayern lammetæver Henriksen og co. i kæmpesejr

– Vi kæmper for at undgå nedrykning, de afgørende kampe er lige rundt om hjørnet. Det er det vigtigste lige nu, slutter Henriksen.

I næste uge venter Bochum, som akkurat ligger på den anden side af nedrykningsstregen. Kampen fløjtes op lørdag klokken 15:30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P