3F Superligaen

Lyngby-profil efter David Nielsen: Sindssyg energi

Tidligere på ugen blev David Nielsen præsenteret som ny cheftræner i Lyngby Boldklub, og det har tilsyneladende sat sit præg på truppen.

Frederik Gytkjær fortæller, at David Nielsen har tilført truppen i Lyngby en "sindssyg energi".
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

David Nielsen er ny mand ved roret i Lyngby Boldklub.

Det stod klart, da den karismatiske cheftræner blev præsenteret i den kongeblå superligaklub tidligere på ugen.

I kølvandet på præsentationen delte Lyngby Boldklub et klip, hvori man kunne se David Nielsen tale med store bogstaver foran sin nye trup.

Peptalken og David Nielsens tilgang til cheftrænerjobbet har tilsyneladende ikke været uden effekt.

I hvert fald meddeler Lyngby-profilen Frederik Gytkjær, at indtoget af den 47-årige cheftræner har medført en “sindssyg energi” på holdet.

– Jeg synes, at vi er kommet os rigtig godt ovenpå sidste weekends skuffelse. Den er ude af kroppen, og alle ser bare fremad mod den her kæmpe kamp, som det altid er at skulle til Parken.

– Vi har trænet helt fantastisk. David har fra første tale i omklædningsrummet bragt humør og en sindssyg energi ind i truppen, og det har også vist sig på træningsbanen. Alle går til den og giver alt, og det er det, som vi skal bruge lige nu, siger Frederik Gytkjær til Lyngby Boldklubs egen hjemmeside.

Ansættelsen af David Nielsen sker som et resultat af, at Lyngby Boldklub fyrede Magne Hoseth efter blot 50 dage i jobbet.

David Nielsen har tidligere været cheftræner i Lyngby fra 2015 til 2017. Her blev det blandt andet til bronzemedaljer.

Med 12 kampe tilbage af sæsonen har Lyngby et enkelt point ned til nedrykningsstregen, og den forhenværende AGF-cheftræner er altså hentet ind til projekt ‘overlevelse’.

Kampen mellem Lyngby Boldklub og F.C. København fløjtes i gang søndag i Parken klokken 16.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P