3F Superligaen

Officielt: Viborg henter klublegende hjem

Efter næsten fem år i “eksil” i Randers vender klublegenden Ralf Pedersen tilbage til Viborg FF, hvor han skal være assistenttræner under Jakob Poulsen.

Ralf Pedersen vender tilbage til Viborg FF som assistenttræner.
Ralf Pedersen og sportschef Mads Agesen. Foto: Viborg FF
Denne historie udkom først på campo.dk

Efter fire og et halvt år væk fra klubben, vender Ralf Pedersen tilbage til Viborg FF.

Den 50-årige tidligere mangeårige forsvarsspiller i klubben kommer tilbage til den rolle, som han også forlod i sommeren 2019 – han skal nemlig være assistenttræner i klubben.

Dermed skifter Ralf Pedersen Viborgvej i Randers, hvor han for 15 dage siden sagde farvel til Randers FC, ud med Rughavevej i Viborg.

– Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at være tilbage og glæder mig til at komme i gang med arbejdet. Jeg har haft nogle gode samtaler med Agesen, og ser frem til at få en rolle, der passer mig rigtig godt i forhold til især at bidrage omkring det defensive arbejde.

– Der er sket en stor udvikling i klubben i de seneste år, men selvom det er et nyt klubhus og mange nye ansatte, så er det stadig den samme klub og nogle velkendte ansigter, så jeg tror, det bliver nemt at falde hurtigt ind i tingene i dagligdagen. Udefra har jeg set en spændende udvikling af VFF, og den glæder jeg mig nu til at blive en del af, siger Ralf Pedersen.

Ralf Pedersen vender tilbage til Viborg FF som assistenttræner.
Ralf Pedersen og sportschef Mads Agesen. Foto: Viborg FF

Ralf Pedersen var også assistenttræner i Viborg under Steffen Højer i perioden fra august 2017 til sommeren 2019. Inden da var han blandt andet ungdomstræner i klubben.

Ralf Pedersen nåede i sin aktive karriere at spille i alt 284 kampe i Superligaen, hvoraf de 191 var i den grønne Viborg-trikot. Overordnet set står han noteret for i alt 265 kampe for Viborg.

Så kom sejren: Viborg henter tre point mod Randers

I 2004 skiftede han til Randers FC, som han nåede at spille 93 superligakampe for, inden han i 2008 vendte tilbage til Viborg, som på det tidspunkt var rykket ud af landets bedste række. Han indstillede sin aktive karriere i 2012. De sidste år af den aktive karriere foregik i Kjellerup IF.

Ralf Pedersen er tilbage som assistenttræner i Viborg FF.
Foto: Viborg FF

Med skiftet fra Randers FC til Viborg FF går Ralf Pedersen i fodsporene på sig selv, men også på sportschef Mads Agesen, der i marts sidste år skiftede en rolle som scout i Randers FC ud med en rolle som sportschef i Viborg.

For Agesen er det ikke uden betydning, at der netop er tale om en gammel kending af huset.

– Siden Jakob Poulsen blev ansat som cheftræner har vi numerisk manglet en assistent i vores trænerteam, og vi er glade for, at Ralf har sagt ja til at vende tilbage til Viborg.

– Vi får en erfaren assistenttræner med stort kendskab til både klubben og ligaen, og som er vant til at arbejde med unge spillere, da han i sin tid i Randers havde rolle som transitionstræner. Samtidig ved vi, at Ralf har nogle stærke kompetencer omkring den defensive struktur i spillet, som også bliver et af hans ansvarsområder her. Vi er glade for at have Ralf tilbage i VFF og ser frem til samarbejdet, lyder det fra sportschefen.

Ralf Pedersen er netop nu igang med UEFA’s Pro-uddannelse, der er den højeste trænerlicens.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P