Champions League

Neestrup: Nu skal vi indhente førstepladsen i Superligaen

Jacob Neestrup var tilfreds med mandskab, som onsdag tabte med 3-1 ude mod Manchester City og dermed er ude af Champions League. Derfor rettes fokus nu mod Superligaen.

Jacob Neestrup gestikulerer for FCK
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

F.C. København fik den værst tænkelige start onsdag aften.

Efter bare ni minutter var københavnerne allerede bagud med to mål til Manchester City i returopgøret i Champions Leagues ottendedelsfinale.

F.C. København kom dog godt igen, og fik også reduceret, men det endte alligevel med et 3-1 nederlag.

Efter kampen var FCK’s cheftræner både ærgerlig over starten, men tilfreds med reaktionen.

– Det var selvfølgelig ærgerligt at komme bagud 2-0 på to hjørnespark på ni minutter, men jeg har stor respekt for den måde, spillerne håndterede det på og arbejdede sig ind i kampen, udtaler Jacob Neestrup til FCK’s hjemmeside.

Jacob Neestrup gestikulerer for FCK
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Det kunne være endt med en ordentlig øretæve, og selvom københavnerne til tider agerede træningskegler mod City, så fik FCK arbejdet sig ind i opgøret.

– Jeg er meget tilfreds med reaktionen i dag, og jeg kan simpelthen ikke forlange mere af spillerne i dag i forhold til den måde, de kommer igen på, bliver bedre og bedre på bolden, begynder at skabe chancer, får scoret og med lidt held og dygtighed også kunne have scoret mere.

Nederlaget til City er dermed endestationen på en lang europæiske rejse for FCK, som startede helt tilbage på Island i kvalifikationen til Champions League i juli.

Fælt drop og smuk FCK-kasse i Manchester Citys store sejr

Sæsonen har budt på store europæiske oplevelser for FCK.

– Det kan vi samlet set være stolte over og tilfredse med, og det eneste der vel mangler, det er at vi ikke havde været tre point efter i Superligaen. Men det må vi gå i gang med at indhente nu, så vi igen kan få chancen for at spille os ind i et Champions League-gruppespil, slutter cheftræneren.

F.C. København spiller søndag eftermiddag klokken 16 mod Lyngby i 3F Superligaen. Kampen kan ses på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P