3F Superligaen

Lucas Lund var rygtet til Brøndby: Et skulderklap

Der var mange skriverier i sommer, men januars transfervindue var mere roligt for Viborgs Lucas Lund. Og det er ikke så sært, da målmanden genoptræner efter en slem skade i fingeren. Målmanden kalder selv sommerens mange skriverier for “et skulderklap”.

Lucas Lund Pedersen, Viborg FF og Mathias Kvistgaarden, Brøndby IF kæmper om bolden i Superliga opgøret på Brøndby Stadion mellem Brøndby IF og Viborg FF søndag den 8. oktober 2023.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Lucas Lund slog for alvor sit navn fast i Superligaen sidste sæson.

Den 195 centimeter høje Viborg-keeper var en sikker sidste skanse for det grønblusede mandskab, og det kastede en masse rygter af sig i sidste sommers transfervindue.

I 2023’s sidste kamp mod FC Midtjylland blev Lucas Lund skadet i fingeren, og derfor var der helt anderledes stille omkring den høje målmand i januars transfervindue.

– Altså man kan sige, at det jo giver sig selv, at det ikke kunne lade sig gøre at skifte nu, når jeg var skadet. Det var ikke så meget der, mit fokus var, udtaler Lund til campo.dk.

Særligt Brøndby blev nævnt i sidste sommers transfervindue, men også andre klubber blev meldt interesseret i den nu 23-årige midtjyde.

Isoleret set er en skade aldrig belejlig, men hvis det skulle ske, så var det nok okay

Lucas Lund

Og de mange rygter var da også smigrende.

– Jeg tog det som en skulderklap, at der var en masse skriverier i sommer. Og ville egentlig bare bygge videre på det. Vi, jeg, havde måske et lidt svært efterår i forhold til, hvad vi lige havde været vant til den forgangne sæson. Så det stoppede jo på mange måder brat.

Lucas Lund modtager behandling efter sin skade
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Skaden i december krævede både en operation og en lang genoptræning, som Lund er i gang med nu. Og selvom skader aldrig er belejlige, så var timingen lige op til vinterpausen alligevel okay.

Så kom sejren: Viborg henter tre point mod Randers

– Så på den måde er det jo først nu, når sæsonen er gået i gang, at jeg er gået glip af noget. Isoleret set er en skade aldrig belejlig, men hvis det skulle ske, så var det nok okay, udtaler en optimistisk Lucas Lund.

Der er ikke fastsat en comebackdato for Lucas Lund. Pladsen i Viborgs mål er overtaget af Nico Mantl.

Viborg har indledt foråret med et nederlag, en uafgjort og senest en 3-0 sejr over Randers.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P