3F Superligaen

David Nielsen: Vil aldrig være bange for at spille med Lyngby

David Nielsen er vendt tilbage til Lyngby Boldklub, og han har stor respekt for klubbens beslutning om at fyre hans forgænger på posten – en beslutning der ikke er nem.

David Nielsen havde første træningsdag tilbage i Lyngby Boldklub.
Foto: campo.dk / Thomas Sønnichsen

Interview/video: Thomas Sønnichsen.

Lyngby Boldklub har fået en mildest talt dårlig start på 2024.

Tre nederlag er det blevet til, og i sidste uge fyrede klubben cheftræner Magne Hoseth efter bare 50 dage på posten.

Ind er kommet en gammel kending af klubben i David Nielsen, og skagboen havde første træningsdag onsdag.

David Nielsen var også cheftræner i Lyngby i en periode fra 2015 til 2017, og han lader sig ikke ryste af, at det er en klub i modvind, han er kommet tilbage til.

Vi er Lyngby. Sidste år var alt godt, men der reddede vi os på sidste spilledag. Så det er jo ikke nogen overraskelse, at vi er, hvor vi er. At vi kan spille en enkelt kamp, efter der har været blæst om klubben, og der er blevet truffet en stor beslutning, er det jo ikke nogen overraskelse, at det ikke lige går helt efter planen, siger David Nielsen til den fremmødte presse onsdag.

Den tilbagevendte træner lægger kampmæssigt ud med grundspillets – måske – vanskeligste kamp, når Lyngby søndag gæster de forsvarende mestre fra F.C. København på udebane, men det får heller ikke David Nielsen til at ryste i bukserne.

Officielt: David Nielsen overtager roret i Lyngby

– Jeg har aldrig været bange for at spille kampe med Lyngby. Uanset om vi har været undertippet, favorit eller hvad vi har været. Det kommer jeg heller ikke til at være nu, lyder det fra træneren, der har en fortid som spiller i blandt andet F.C. København.

At David Nielsen nu er tilbage i Lyngby, skyldes klubbens fyring af Magne Hoseth i sidste uge, og selvom den beslutning ikke er faldet i god jord hos alle, så var det netop den specielle situation i klubben, der gav nordjyden lyst til at træde til.

– Det er ikke min opgave at analysere på, hvad klubben har været før. Jeg har respekt for de beslutninger, der blev truffet. Jeg ved, at det er utroligt svært at skille sig af med en træner tidligt. Derfor var det en speciel situation, som jeg også havde lyst til at rykke til, lyder det fra David Nielsen.

David Nielsen er i første omgang blevet ansat på en kontrakt for resten af sæsonen. Onsdag havde han ikke lyst til at svare på spørgsmål vedrørende fremtiden efter sommerferien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P