3F Superligaen

David Nielsen classic: Det tog mig ét fucking sekund!

David Nielsen er tilbage i Lyngby Boldklub, og hvis man er i tvivl om, hvad han bringer den kongeblå klub, så gør han det klart for alle i en peptalk til spillere og stab.

Det tog David Nielsen ét fucking sekund at beslutte sig for at komme tilbage til Lyngby.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

David Nielsen eller Gerard Butler i Sparta?

Den nordjyske træner er vendt tilbage til Lyngby Boldklub, hvor han skal sørge for, at klubben overlever i Superligaen.

Han erstatter Magne Hoseth, der blev fyret efter bare 50 dage på posten. Hoseth er efterfølgende blevet beskrevet som ekstremt introvert af Lyngby-direktør, Andreas Byder.

Sådan kommer direktøren næppe til at beskrive sin nye cheftræner.

Fredag holdt David Nielsen en peptalk for sine spillere og stab i omklædningsrummet, og lad det være sagt med det samme: David Nielsen er tilbage!

– Du tror, du elsker noget? Vent til det, du elsker, begynder at lide. Det tog mig ét fucking sekund at beslutte mig for at komme her og hjælpe jer. Ét fucking sekund! Hvorfor? – Fordi det her sted er fucking specielt.

David Nielsen: Vil aldrig være bange for at spille med Lyngby

– Alle spillere, der har spillet i den her klub, alle personer, der har arbejdet i den her fucking klub – spørg dem alle sammen; Hvornår i din karriere og i dit liv har du haft det bedst som person? Hver og en af dem vil sige; lige her. Alt der betyder noget, er det her sted.

– Nu er det op til os. Efter al tid og al historie med fantastiske hold, dårlige hold, dårlige ting der er sket for klubben, ligger byrden nu hos os. Det er op til os, den her gruppe, at tage os af klubben, og det vil vi fucking gøre. Det her er Fucking Lyngby Boldklub, okay? Let’s fucking go!

David Nielsen skal søndag en tur i Parken, hvor hans første kamp i spidsen for Lyngby bliver en udekamp mod de forsvarende mestre fra F.C. København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P