Premier League

PL-dommer vraget efter brøler i Liverpools overtidssejr

Dommer Paul Tierney løb ind i heftig kritik efter sin præstation i weekendens kamp mellem Nottingham Forest og Liverpool. Nu er han vraget til kampene i den kommende weekend.

Paul Tierney er vraget til den kommende runde.
Foto: Reuters/Andrew Boyers

Om det havde en reel betydning, er vanskeligt at sige.

Det er dog ikke vanskeligt at vurdere, at dommer Paul Tierney begik en fejl dybt inde i overtiden, da Liverpool lørdag slog Nottingham Forest.

I seks minutters overtid stødte Liverpools Ibrahim Konaté sammen med Liverpool-målmand Caoimhin Kelleher og Forests Ryan Yates. Liverpool-forsvareren gik i jorden, og tog sig til hovedet, og helt korrekt stoppede Tierney spillet.

Da Konaté kort efter kom på benene igen, gav Tierney Liverpool-målmand Kelleher bolden, selvom Nottingham Forest var i boldbesiddelse, da spillet blev stoppet.

Liverpool igangsatte straks et angreb, og ét minut og 50 sekunder senere stangede Darwin Nunez Alexis Mac Allisters indlæg i mål og blev dermed matchvinder i 0-1-sejren.

Nottingham Forest erobrede bolden imellem fejldommen og Liverpools scoring, og dermed førte situationen ikke direkte til scoringen.

Darwin Nunez redder Liverpool i det 99. minut

Det forhindrede dog ikke Nottingham Forests spillere og stab i at omringe Tierney efter kampen, hvor klubbens træner Steven Reid fik det røde kort, ligesom klubbens ejer, græske Evangelos Marinakis, angiveligt forfulgte dommerholdet hele vejen til omklædningsrummet.

Selvom man altså kan diskutere, hvorvidt en fejldom næste to minutter tidligere har haft indvirkning på scoringen, så lader Tierney nu til at blive straffet for sin fejl.

Den 43-årige dommer kommer således ikke til at bære fløjten til nogen af de ti Premier League-kampe, der spilles hen over den kommende weekend.

Paul Tierney har i denne sæson dømt i alt 18 kampe i Premier Legaue, og selvom han ikke får sin 19. kamp i weekenden, så er han ikke helt kasseret. Tierney vil således være VAR-dommer til lørdagens kamp mellem Arsenl og Brentford.

Paul Tierney står i alt noteret for 176 kampe i Premier League, ligesom han har over 250 kampe yderligere i Championship, League One, League Two og FA Cuppen.

Du kan se den kontroversielle situation i videoen over artiklen.

opdateres..

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P