Serie A

Kæmpe bet for Italien: Berardi langtidsskadet

Mens der venter en hård nedrykningskamp i Serie A for Sassuolo, så venter der et EM for det italienske landshold. Begge dele bliver uden Domenico Berardi.

Soccer Football – Serie A – U.S. Sassuolo v AC Milan – Mapei Stadium – Citta del Tricolore, Reggio Emilia, Italy – May 22, 2022 Sassuolo’s Domenico Berardi reacts REUTERS/Alberto Lingria

Domenico Berardi kommer ikke i aktion mere i denne sæson.

Det ligger fast, efter Sassuolo mandag offentliggjorde, at klubbens topscorer har overrevet akillessenen i sit højre ben.

– Undersøgelser af Domenico Berardi viser en fuldstændig overrevet akillessene i det højre ben.

– I morgen tidlig skal spilleren opereres af professor Stefano Zaffagnini på Toniolo hospitalet i Bologna, lyder den officielle meddelelse fra Sassuolo.

Sassuolo melder ikke selv noget om, hvor længe klubben forventer, at angriberen er ude, men med bare tre måneder tilbage af sæsonen, hersker der næppe nogen tvivl om, at han ikke kommer mere i aktion i Serie A i denne sæson.

Også sommerens EM-slutrunde for Italien må regnes som urealistisk for den 29-årige angriber, der indtil videre står noteret for otte mål i 28 kampe for Gli Azzurri.

Efter 27 kampe er Sassuolo næstsidst i den italienske Serie A. Klubben har dog kun tre point op til Verona, som de søndag tabte 1-0 til, på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Domenico Berardi står noteret for for i alt ni scoringer og tre assists i sine 17 kampe i indeværende sæson. Det gør ham til delt topscorer i Sassuolo sammen med Andrea Pinamonti.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P