3F Superligaen

AGF sikrede top-seks: Kan forhåbentlig spille mere frit

I AGF er første sæsonmål opnået, da klubben nu er sikret en plads i mesterskabsspillet, og det skal aarhusianerne udnytte.

Uwe Röslers AGF-trup mod Silkeborg IF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det var med hiv og sving, men AGF fik et enkelt point i søndagens hjemmekamp mod OB.

Selvom det ene point ikke syner af meget i tabellen, så er det lige præcis nok til at sikre, at AGF uanset resultaterne i grundspillets sidste to runder kommer til at spille mesterskabsspil, når Superligaen vender tilbage fra landskampspause den 1. april.

Uwe Rösler var ikke entydigt tilfreds med søndagens præstation mod OB, men han håber, at holdet med første sæsonmål opnået nu kan vise en ny side af sig selv.

– Vi fik et point, som sikrer os top seks. Det er det første mål i sæsonen, der er opnået, og nu kan vi forhåbentlig spille mere frit og skal ud og angribe slutspillet og hente point, lyder det fra Uwe Rösler.

AGF har endnu sin første superligasejr i 2024 til gode, men søndag var de tæt på, og et fantommål fra Frederik Tingager, der aldrig blev anerkendt, kostede potentielt sejren.

Duelund blev AGF’s redningsmand i deler mod OB

– Det lignede et mål, men jeg vil ikke klage over dommeren, linjedommeren eller VAR. Det er, som det er, og vi må komme videre. Jeg tror ikke, at det vil hjælpe os med at spille bedre fodbold. Vi skal fokusere på at blive bedre, mere stabile og få de gode perioder til at vare længere, lyder det fra Uwe Rösler.

AGF kan i sine to sidste grundspilskampe se frem til at skulle møde Silkeborg og Hvidovre, inden den i mesterskabsspillet står på to møder med FC Midtjylland, Brøndby, F.C. København og FC Nordsjælland.

Silkeborg kan mandag aften sikre sig den sidste plads i top-seks, hvis de på udebane slår FC Nordsjælland. Taber Silkeborg kan Viborg, Randers og OB alle stadig klynge sig til et spinkelt håb om at undgå en plads i bund-seks.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P