NordicBet Ligaen

Sønderjysk fadæse – AaB beholder førstepladsen

Efter AaB’s sejr fredag aften gled Sønderjyske ned på andenpladsen i NordicBet Ligaen, og der ligger sønderjyderne fortsat efter lørdagens skuffelse imod Vendsyssel.

Presset lå på Sønderjyske efter AaB’s sejr fredag aften.

Sønderjyderne gjorde dog ikke sig selv nogen tjenester, da de smed vigtige point i topstriden af NordicBet Ligaen.

Det så allerede svært ud efter tre minutters spil, da Carl Lange fik scoret sit første af to mål i kampen, som endte 0-3 til Vendsyssel.

Efter 65 minutter blev forestillingen for meget for Sønderjyskes cheftræner, Thomas Nørgaard, som valgte at lave fire udskiftninger på en gang.

Skidt blev til værre, da Carl Lange igen gjorde det onde ved sønderjyderne, da den 25-årige midtbanespiller scorede på straffespark.

Indskiftningerne viste sig at være en hjælpende hånd til Vendsyssel, da indskiftede Troels Kløve fik scoret selvmål til 0-3 i de døende minutter af opgøret.

Således er AaB fortsat på førstepladsen i NordicBet Ligaen med et forspring på to point.

Andetsteds var B.93 i aktion hjemme mod HB Køge. To mål fra Nicolaj Thomsen var med til at sikre hjemmeholdet alle tre point med en 3-1-sejr.

Du kan få det store overblik over NordicBet Liga-stillingen lige her.