Portugisisk Fodbold

Dansker på tavlen i vildt portugisisk comeback

Portugisiske C.D. Mafra diskede lørdag op med et flot comeback ude mod Leiria. Danske Andreas Nibe havde en afgørende rolle i realiseringen af comebacket.

Andreas Nibe scorede i Mafras comeback.

FC Midtjyllands portugisiske søsterklub, C.D. Mafra, stod lørdag eftermiddag bag en flot comeback-sejr på 2-3.

Her gjorde Pedro Empis det ellers til 2-0 for Leiria i det 45. minut, men det var altså ikke nok til at sikre hverken en sejr eller point for hjemmeholdet.

I stedet fik brasilianske Lucas Gabriel kickstartet Mafras comeback i det 52. minut.

Ni minutter senere kunne FC Midtjyllands udlejede Andreas Nibe så gøre det til 2-2.

Et kvarter senere tog Leiria så en ny føring, men målet blev annulleret af VAR. I det 79. minut fik Miguel Sousa i stedet bragt Mafra foran for første gang i kampen. En føring, der holdt helt til slutfløjt.

Også FC Midtjyllands Pontus Texel samt Elias Olafsson deltog i det flotte comeback.

Med sejren kravler Mafra op på syvendepladsen i den næstbedste portugisiske række.