Premier League

Ten Hag svarer igen: Han kritiserer mig hele tiden

Erik ten Hag har lagt øre til meget i sin tid som Manchester United-træner. Det er aldrig for alvor lykkedes ham at få holdet til at sprudle, og det har Jamie Carragher ofte kritiseret. Nu svarer Ten Hag så Carragher igen.

Erik Ten Hag har svaret igen på Jamie Carraghers kommentarer om Manchester United-holdet.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Han er genstand for megen kritik.

Erik ten Hag måtte igen lægge øre til en masse kritik fra de engelske tv-studier, efter Manchester United tabte 2-1 til Fulham på hjemmebane.

Efter kampen sagde den tidligere Liverpool-profil Jamie Carragher, at han aldrig havde et set et hold, der var sat op på den måde, og han kritiserede Ten Hags manglende evne til at få midtbanen til at styre kampen.

Det var dråben for Ten Hag.

Ten Hag blev nemlig spurgt ind til kommentarerne på et pressemøde, hvortil den hollandske træner havde følgende at sige.

– Nogle analytikere er meget objektive, andre er meget subjektive. Han (Carragher, red.) har kritiseret mig fra det første minut, jeg var Manchester United-træner, og nu vil han så lave en pointe.

Ten Hag kan dog godt se, at Carragher har en pointe i, at midtbanen ikke var organiseret godt nok, da United tabte til Fulham, men han siger selv, at det blev bedre, som kampen skred frem.

– I den første halve time gik det skidt på midten af banen. Fulham havde sat midtbanen op på en overraskende måde, og det skulle vi lige finde en løsning på, uddybede Ten Hag på pressemødet.

Næste gang Ten Hags United skal forsøge at gøre kritikerne til skamme er søndag den 3. marts, når de skal en tur forbi Etihad til et Manchester-derby i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P