FA Cup

Skadesplaget Chelsea-angriber ramt af ny skade

Han har været skadet i store dele af sæsonen, men var så småt ved at komme i omdrejninger. Nu er Christopher Nkunku atter ude med skade, og han misser flere uger, lyder det fra Chelseas manager.

Chelseas spillere jubler efter scoring
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Han kom til i sommer, men har kun spillet syv kampe i Premier League for Chelsea.

Christopher Nkunku har ikke fået en nem start på tilværelsen i Chelsea, som mestendels har stået på genoptræning for franskmanden.

Den 26-årige angriber har spillet kontinuerligt siden tilbagekomsten fra sin knæskade i slutningen af 2023, kun afbrudt af en mindre hofteskade i starten af januar.

Nu er der dog mere skidt nyt for Nkunku og Chelsea.

På tirsdagens pressemøde med Chelseas hårdtprøvede manager Mauricio Pochettino fortalte argentineren om Nkunkus nye skade.

– I går (mandag, red.) hørte vi for første gang, at Nkunku var blevet skadet. Vi ved ikke, hvornår det er sket, udtaler Pochettino på pressemøde ifølge journalisten Ben Jacobs.

Chelseas spillere jubler efter scoring
Christopher Nkunku (i midten) er skadet på ny. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

– Vi er nødt til at se ham an og evaluere hver dag, men han er ude i tre eller fire uger. Vi håber ikke, han er ude i længere tid.

Nkunku var ellers begyndt at få fast spilletid, men Pochettino fortæller, at han ikke var den samme, som da han ankom i sommer fra RB Leipzig.

Pochettino om profils fremtid: Vil gerne blive i Chelsea

– Han har det svært. Vi så ham, da han ankom i opstarten. Han var flyvende til træning, indtil han blev skadet. Nu er det knap otte måneder siden, og han var begyndt at spille lidt igen, men han er ikke den samme spiller endnu som før.

– I vores hoveder forestiller vi os denne fantastiske Nkunku fra opstarten, men grundet omstændighederne er han ikke den samme.

Nkunku blev købt i sommer fra RB Leipzig for cirka 450 millioner kroner. Han er sammenlagt noteret for 10 kampe i Chelsea og med to mål til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P