NordicBet Ligaen

Fredericia slår Hobro i sæsonåbner

FC Fredericia er med tre kampe tilbage af grundspillet så godt som sikre på at slutte i NordicBet Ligaens top-seks, efter det søndag blev til en sejr på udebane mod Hobro.

FC Fredericia logo

Der skal en mindre sensation til, hvis ikke FC Fredericia skal slutte grundspillet i top-seks.

Søndag gæstede Michael Hansens tropper Hobro, og de kunne efter 90 minutters fodbold tage en 0-2-sejr med fra Østerskoven.

Det var ellers himmerlændingene, der fik den bedste start på kampen, da de allerede efter fire minutters spil blev tilkendt et straffespark, men Mads Freundlich brændte sit forsøg fra pletten på den debuterende Fredericia-målmand – færingen Mattias Lamhauge.

I stedet var det fem minutter før pausen den Vejle-ejede Fredericia-profil Lundrim Hetemi, der bragte gæsterne foran 0-1.

Føringen blev kort efter pausen udbygget til 0-2, da Emilio Simonsen med sin femte sæsonscoring passerede en anden debuterende målmand – Hobros Andreas Søndergaard.

Med sejren overhaler FC Fredericia både Hobro og Vendsyssel FF, og med 33 point har de nu ni point ned til både Hillerød og AC Horsens udenfor top-seks. Dermed skal Fredericia altså tabe sine resterende tre kampe, mens enten Hillerød eller AC Horsens skal vinde de resterende kampe.

Hobro kunne med en sejr søndag endegyldigt have sikret sig en plads i top-seks. En enkelt sejr i de sidste tre kampe er dog nok for med sikkerhed at sikre en plads i de fine selskab for Martin Thomsen og Hobro.