Championship

Cifuentes om Andersen i QPR: Har sit bedste fodbold foran sig

Lucas Andersen skiftede i januar transfervinduet til QPR i Championship, hvor han blev genforenet med sin tidligere AaB-træner Marti Cifuentes, og ifølge den spanske manager har danskeren måske sin bedste tid foran sig.

Lucas Andersen præsenteres i QPR
Foto: Queens Park Rangers

Det var lidt af en overraskelse, da Lucas Andersen på transfervinduets sidste dag skiftede til Queens Park Rangers.

Efter et efterår, hvor det var blevet til minimalt med spilletid for den nu tidligere AaB-spiller, lå det ikke i kortene, at et skifte til Englands næstbedste række lå lige rundt om hjørnet.

Men ifølge Andersens nye manager, Marti Cifuentes, så giver signingen rigtig god mening.

For den spanske manager kender Lucas Andersen fra deres fælles tid i AaB, og Cifuentes ser mange positive ting ved tilføjelsen af danskeren til truppen.

– Jeg tror, at Lucas’ situation var meget speciel, særligt i Danmark. Og alle som kender til fodbold ved, hvilke kvaliteter Lucas Andersen har.

– En spiller som ham er meget speciel, og i den situation, som han var i – at spille i Danmarks andenbedste række og ikke få så meget spilletid fra start – gjorde det til en speciel situation.

– Så da muligheden kom, og vi besluttede os, at han kunne være en meget god tilføjelse i forhold til den slags spiller, som vi gerne ville have, fordi han kan bringe os erfaring, kvalitet, leveringer på dødbolde og kapacitet på den sidste tredjedel, fortæller Cifuentes til Viaplay.

Cifuentes om specielle AaB: Hører til i Superligaens top 4

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Derudover forklarer QPR-manageren også, at danskerens karriere måske slet ikke er toppet endnu.

– Så må vi heller ikke glemme, at han kun er 29 år.

– Så han har meget, han stadig gerne vil bevise. At han ikke er færdig med fodbold, men derimod det modsatte – at han stadig har noget at sit bedste fodbold foran sig.

– Så jeg er taknemmelig over den forpligtelse, han har givet til klubben, siger den spanske manager til Viaplay.

Lucas Andersen har i sine tre første kampe for QPR leveret to assist i sin nye engelske klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P