Kvindelandsholdet

Landsholdsprofil gravid: Håber på mere landsholdsfodbold

Viceanføreren på det danske kvindelandshold, Simone Boye Sørensen, afslører, at hun er gravid. Står det til forsvarsspilleren selv, så har hun dog ikke spillet sin sidste landskamp.

Simone Boye er gravid men håber på flere landskampe.
Foto: Luisa Gonzalez/Reuters/Ritzau Scanpix

90 a-landskampe.

Sådan lyder totalen for den danske viceanfører Simone Boye, men der stopper hun ikke.

I hvert fald ikke, hvis det står til hende selv, for selvom hun mandag har offentliggjort, at hun venter sig en lille pige, så håber den 31-årige Hammarby-spiller på flere kampe i den rød-hvide landsholdstrikot.

– Jeg har en glædelig nyhed, jeg gerne vil dele med jer, og det er, at jeg er gravid og venter mig en lille pige til juli.

– Det betyder jo så også, at jeg kommer til at kigge med og heppe fra sidelinjen det næste stykke tid. Men jeg har en drøm om, at jeg ikke har taget den her trøje (landsholdtrøjen, red.) på for sidste gang. Jeg vil gøre alt for at komme tilbage på fodboldbanen, så jeg håber, vi ses, lyder det i en video på Fodboldlandsholdenes twitterprofil fra Simone Boye.

Simone Boye fik debut på det danske a-landshold i december 2011, hvor hun blev indskiftet af daværende landstræner Kenneth Heiner-Møller i en 4-0-sejr over Chile.

Siden er det altså blevet til yderligere 89 kampe, og i alt har hun vundet lidt over halvdelen af sine landskampe – nemlig 47.

Simone Boye repræsenterede ved sin debut Ballerup-Skovlunde Fodbold, og siden har hun været forbi klubber som Brøndby, FC Rosengård, Bayern München og Arsenal, og nu er hun altså i svenske Hammarby, med hvem hun i sidste sæson vandt både det svenske mesterskab og den svenske pokalturnering.

I Stockholm-klubben med tilnavnet Bajen har Boye kontrakt til og med 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P