3F Superligaen

Heggheim efter ‘dumt’ rødt: Min puls var på 200

Henrik Heggheim slap for den helt store skurkerolle, selvom han fik direkte rødt efter 17 minutter i kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland søndag aften. Han har nu sat ord på situationen.

Henrik Heggheim fik rødt i kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han slap med skrækken.

Efter et kvarters fodbold burde Henrik Heggheim vel ret beset at være blevet den helt store skurk på Brøndby Stadion, hvor FC Midtjylland søndag aften slog vejen forbi.

Her begik han et klodset straffespark, da han løb i ryggen på Ola Brynhildsen og nedlagde ham som bagerste mand.

Foruden straffesparket kastede forseelsen også et rødt kort af sig, og så kunne nordmanden ellers overlade skæbnen til sine holdkammerater.

Stillingen var på daværende tidspunkt 0-0, men på mere eller mindre mirakuløs vis formåede Brøndby alligevel at vinde 1-0. Gue-Sung Cho brændte straffesparket og Ohi Omoijuanfo scorede i den anden ende kort før pausen.

Efter slutfløjt er det da også en meget lettet Brøndby-forsvarer, der sætter ord på situationen overfor Viaplay – også selvom han selv synes, at det var dumt lavet af ham.

– Først forsøgte jeg at cleare bolden på midten af banen, men jeg ramte Brynhildsen i maven. Så fik han et lille forspring til mig, og jeg forsøgte at løbe efter. Og så… Hvad skal jeg sige… Det var smart af Ola [Brynhildsen] og dumt af mig. Han stoppede op, og jeg løb ind i ham og så var der straffe. Det er måske lidt hårdt med rødt, men ja. Det er svært at sige.

– Jeg forsøgte jo at komme på den rigtige side, men så var han smart og tog bolden ind foran mig, og så fik han kroppen med. Dumt af mig.

– Men fint at Patrick [Pentz] reddede straffesparket. Min puls har været på 200, mens jeg har set kampen. Det var fantastisk med tre point, siger Heggheim til Viaplay.

Med sejren og det ene point topper Brøndby IF nu superligaen foran F.C. København og FC Midtjylland, der begge er et enkelt point efter.

Du kan se interviewet med Henrik Heggheim i videoen øverst i artiklen

Du kan se højdepunkter fra kampen i artiklen nedenfor

Nyt tophold: Brøndby slår FCM trods undertal

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P