Drømmedebut: Jens Stryger scorer i Malmös pokalsejr

Malmös danske back Jens Stryger Larsen fik fuld tid i sin officielle debut, da Östers fra den næstbedste række blev besejret. Og Larsen kom endda på måltavlen til allersidst.

Fotboll, Allsvenskan, Malmö FF, Porträtt, Jens Stryger Larsen

Én kamp, ét mål.

Det er den foreløbige total for Jens Stryger Larsen, som lørdag fik debut for Malmö.

Danskeren startede på banen for første gang, da Östers IF blev besejret i den svenske pokalturnering, Svenska Cup.

Kampen startede ellers trægt for sidste års vinder af Allsvenskan.

Östers IF, som sluttede på fjerdepladsen i den næstbedste række, holdte stand, og det var derfor målløst ved pausen.

Anden halvleg var 20 minutter gammel da forløsningen kom for Malmö. Chilenske Sergio Peña scorede efter hjørne. Midtbanemanden lod sig i øvrigt udskifte øjeblikket efter.

I overtiden blev Malmös sejr cementeret, da Jens Stryger Larsen kom på tavlen i sin officielle debut og dermed lukkede og slukkede til 2-0.

Med sejren er Malmö videre til anden runde af den svenske pokalturnering.