Premier League

Liverpool forud for Brentford-møde: Har noget at rette op

Liverpool har stadig til gode at slå Brentford på udebane i Premier League, men det skal de prøve at lave om på lørdag.

Liverpool skal forsøge at ændre dårlig udebanestime mod Brentford.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool har haft rigtig godt styr på Brentford på Anfield.

I klubbernes tre kampe på Liverpools hjemmebane i Premier League er det således blevet til ni point, men på Gtech Community Stadium i London er historien en ganske anden.

På Brentfords hjemmebane blev det i 2021 til uafgjort 3-3 i klubbernes første Premier League-møde nogensinde, mens Brentford i januar sidste år slog Liverpool 3-1.

Dermed har Liverpool fortsat til gode at slå Brentford på udebane i Premier League-sammenhæng, men det skal mesterskabskandidaterne forsøge at lave om på lørdag.

– Det bliver endnu en virkelig hård kamp. Brentford har et godt hold og en fantastisk spilplan – specielt på hjemmebane, hvor de har fansene bag sig.

Medie: Liverpool-stjerne misser Carabao Cup-finale

– Det bliver ikke nemt, men ingen kampe er nemme. Vi er nødt til at grave dybt og udnytte de kvaliteter, vi har. Specielt det, der skete der sidste sæson, er vi nødt til at rette op på denne sæson og forhåbentlig sende vores fans glade hjem, siger midtbanemanden Harvey Elliott til klubbens egen hjemmeside.

Liverpool har én gang i historien slået Brentford på udebane.

Den sejr faldt i oktober 1983, hvor manager Joe Fagan i ligacuppen førte Liverpool til en 1-4-sejr på mål af Michael Robinson, Greame Souness og to af Ian Rush.

Kampen i 1983 blev spillet på det hedengangne Griffin Park, som klubben i juli 2020 forlod til fordel for den nuværende hjemmebane Gtech Community Stadium.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P