3F Superligaen

FCK forlænger med ungdomslandsholdsspiller

F.C. København har forlænget kontrakten med den unge offensivspiller Roberto Risnæs.

F.C. København forlænger med 17-årige Roberto Risnæs.
Foto: Christian Boier, FCK Media

Dansk-chilenske Roberto Risnæs har været i F.C. København i 11 år, og nu fortsætter rejsen.

Risnæs, der netop er fyldt 17, er denne vinter blevet rykket permanent op på F.C. Københavns U19-hold.

I F.C. København lægger de ikke skjul på, at de har store forventninger til den danske ungdomslandsholdsspiller.

– Roberto er et talent med internationalt snit, og i første omgang skal han etablere sig på U19-holdet, men vi har store forventninger til ham og glæder os til at følge han udvikling i årene der kommer, siger klubbens udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen.

Også for den unge offensivspiller, der kan spille flere offensive postioner, er selvsagt tilfreds med at forlænge opholdet hos barndomsklubben.

– Det er en stor dag for mig og min familie at kunne forlænge med min barndomsklub. Jeg har løbet rundt på KB’s baner siden jeg var helt lille, og startede i KB Mikro dengang sammen med Jonathan (Moalem, red.), som jeg stadig spiller sammen med nu på U19-holdet. Jeg har kæmpet mig op hele vejen til hvor jeg er nu, og det har været en hård, men fed rejse, siger Roberto Risnæs.

Neestrup ser frem: SIF-kampen lever sit eget liv

Risnæs står indtil videre noteret for otte kampe og to mål på det danske U17-landshold samt 13 kampe og fem mål på det danske U16-landshold.

Roberto Escribano Risnæs debuterede i efteråret i UEFA Youth League, da han med en scoring var med til at slå Galatasaray med hele 6-0.

Selv ser teenageren sig som en alsidig spiller.

– Jeg er kombinationsstærk og god en-mod-en og ser mig nok primært som venstrekant, men kan også spille 9’er eller 8’er. Nu gælder det for mig om at slå igennem på U19-holdet og vænne mig til et højere tempo og et mere fysisk spil. Og så skal jeg bare suge til mig fra de ældre spillere i truppen og udvikle mig så meget som muligt, og det ser jeg utroligt meget frem til, lyder det fra Risnæs.

F.C. København fortæller ikke, hvor lang Risnæs nye kontrakt er.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P