En svær periode for Bayern: Nødt til at finde styrken

Bayern München tabte onsdag aften første ottendedelsfinale på udebane til Lazio, og det var tyskernes andet nederlag i træk. Holdet er i en svær periode, lyder det fra Harry Kane.

Harry Kane ærgrer sig for Bayern
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Leverkussen i weekenden og Lazio i midtugen.

Bayern München har tabt nu tabt to kampe i træk, efter tyskerne blev sendt hjem onsdag aften fra Rom med et 1-0 nederlag i bagagen.

Harry Kane og de andre tyske stjerner startede ellers kampen godt, men endte med at tabe. Efter kampen fortalte englænderen om, hvordan ugen har været.

– En virkelig udfordrende uge, indleder Harry Kane sit interview med Viaplay efter onsdagens kamp.

– I første halvleg startede vi godt og havde store chancer, også en for mig selv. I sådanne kampe er det store chancer. Anden halvleg var skuffende. Vi kom ud med mindre energi og mindre selvtillid. Vi blev straffet. Når man reduceres til 10 mand, er det altid svært.

Bayern har nu tabt to kampe i træk, og krisesnakken fylder i det tyske, hvor også cheftræner Thomas Tuchels videre skæbne begynder at blive diskuteret.

– Vi er nødt til at finde styrken i os selv. Vi er stadig med i kampen om Bundesligaen og i dette opgør, når de kommer til Allianz Arena om nogle uger. Vi skal blive ved med at kæmpe.

Lykkelig Gustav Isaksen: Som at være med i en film

– Én kamp eller ét øjeblik kan ændre det hele, slutter angriberen.

Gustav Isaksen indtog en stor hovedrolle onsdag aften, og danskeren var efter kampen lykkelig. Læs interviewet med danskeren her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P