Champions League

Elyounoussi: Vi manglede skarphed efter vinterpausen

Mohamed Elyounoussi kunne mærke en forskel i skarphed i forhold til efterårets gruppespilskampe, da F.C. København tirsdag aften tabte til Manchester City.

Mohamed Elyounoussi efter Manchester City-kampen.
Foto: Mathias Blohm/ campo.dk

F.C. København spillede sin sidste betydende kamp den 12. december, da de danske mestre slog Galatasaray i Champions League gruppespillets sidste kamp.

Siden den dag har tirsdagens modstander, de forsvarende Champions League-vinder fra Manchester City, spillet 12 betydende kampe med 11 sejre og en uafgjort til følge.

Der var da også klasseforskel, da de engelske treble-vindere tirsdag aften slog F.C. København 1-3 i Parken, og københavnernes norske angriber kunne godt mærke, at englænderne kom til København i kampform.

– Om det er fordi, de er midt i sæsonen, og vi ikke er det, det ved jeg ikke. De havde nok været gode uanset, men vi mangler den lille skarphed, som vi ikke har, eftersom vi kommer lige fra preseason. 

– Jeg synes, vi var meget mere giftige i kontraspillet og i pasningsspillet i efteråret, da vi mødte Bayern München og Manchester United, det mangler vi lidt nu, lød det efter kampen fra Mohamed Elyounousi. 

Den 29-årige nordmand udbyggede tirsdag aften en ganske bemærkelsesværdig rekord.

Suveræne Manchester City tager første stik mod FCK

– Jeg tror måske, City er det hold, jeg har mødt flest gange igennem karrieren. De har altid været lige gode. Jeg har haft blandede resultater mod dem, men i dag var de for stærke, lyder det fra Elyounousi.

Allerede inden tirsdagens kamp var Manchester City rigtigt nok det hold, Mohamed Elyounousi har mødt flest gange i sin karriere.

Tilfreds Guardiola: Vi spiller en perfekt kamp

Hele 11 gange har nordmanden nu stået overfor Pep Guardiolas City-mandskab. To sejre, to uafgjorte og syv nederlag er det indtil videre blevet til for nordmanden.

Den statistik får han mulighed for at forbedre – eller forværre – når F.C. København den 6. marts gæster Manchester City til det, der på forhånd ligner et ganske vanskeligt returopgør.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P