Æresdivisionen

To danskere i aktion i stor Utrecht-sejr

Både Oscar Fraulo og Victor Jensen var på banen, da Utrecht søndag sejrede sikkert over Sittard.

Hollandske Ajax har solgt danske Victor Jensen til Michael Silberbauers Utrecht.

Utrecht sejrede søndag med hele 4-0 hjemme mod Sittard, da de to klubber krydsede klinger i Æresdivisionen.

Med sejren kravler Utrecht foran Sittard i tabellen, hvor man nu indtager 10. pladsen.

Med til at sikre sejren og de tre point var de to danskere Oscar Fraulo og Victor Jensen, der blev skiftet ind med omkring 65 minutter spillet.

Sejren kom endegyldigt i land, da Utrecht i anden halvleg diskede op med 10 uhyre kyniske minutter.

Således var stillingen indtil det 70. minut blot 1-0 til hjemmeholdet, efter Taylor Booth havde noteret sig for opgørets eneste scoring hidtil.

Netop indskiftede Victor Jensen noterede sig dog for en assist, da Othman Boussaid fordoblede føringen.

Fem minutter senere scorede Taylor Booth igen, og i det 80. minut lukkede og slukkede Sam Lammers så min sin scoring til 4-0.