Jupiler Pro League

Dolberg på tavlen i Anderlecht-sejr

Kasper Dolberg scorede nok en gang, da Anderlecht søndag aften sejrede ude mod Charleroi.

Kasper Dolberg nettede i Anderlechts 1-3-sejr ude mod Charleroi.

Kasper Dolberg har gang i en flot sæson i belgiske Anderlecht.

Søndag aften kunne han så notere sig for endnu en sæsonscoring, da han ydede et bidrag til Anderlechts 1-3-sejr ude mod Charleroi.

Inden Dolberg kom på måltavlen fik Jules Van Cleemput dog noteret sig for et selvmål, da han bragte Anderlecht foran med 0-1 i det sjette minut.

Efter en lille halv times spil kunne den blonde dansker så fordoble gæsternes føring, da han med et strakt ben kom først på et indlæg og sendte bolden i mål.

Kort før pausen fik Charleroi reduceret, men det blev ikke til mere for hjemmeholdet.

I stedet lukkede og slukkede Luis Vazquez, da han gjorde det til 1-3 i det 85. minut.

Anders Dreyer og Kasper Schmeichel startede inde og spillede hele kampen.

Med sejren og de tre point har Anderlecht nu otte point op til Union Saint-Gilloise på førstepladsen i Jupiler Pro League.

Kasper Dolberg står nu noteret for 11 scoringer i den bedste belgiske række i denne sæson. Søndagens mål var hans første i ni kampe.