Championship

Lucas Andersen fik hovedrolle i QPR-remis mod Norwich

Lucas Andersen fik sine første minutter som Queens Park Rangers-spiller i opgøret mod Norwich lørdag i Championship.

Lucas Andersen får debut i Queens Park Rangers.

QPR’s nyeste skud på stammen er danske Lucas Andersen, som skiftede Aalborg ud med London i vinterens transfervindue.

Lørdag kom han ind og fik debut, da han hjalp sit hold til point hjemme mod Norwich med en assist til kampens sidste mål til 2-2.

Lucas Andersen blev skiftet ind i stedet for Joe Hodge på en offensive midtbane efter 66 minutter, og blot 11 minutter senere lagde han op til Michael Freys udlignende scoring.

QPR’s første scoring blev sat ind af Jack Colback, mens Kenny McLean og Josh Sargent scorede udeholdets to mål.

Kort inden skiftet fik Lucas Andersen revet sin kontrakt over i AaB. Det kan du læse mere om herunder:

Lucas Andersen færdig i AaB – kontrakten rives over

QPR indtager 22. pladsen i Championship, mens Norwich ligger på ottendepladsen efter 31 kampe.