Træningskampe

Fansene var rasende i Hong Kong – nu beklager Inter Miami

Inter Miamis fans i Hong Kong var rasende over, at hverken Lionel Messi eller Luis Suarez spillede venskabskampen mod Hong Kong All Stars, og nu beklager den amerikanske klub stjernernes fravær.

Nu beklager Inter Miami for Lionel Messis fravær i Hong Kong.
Foto: Fayez Nureldine/AFP/Ritzau Scanpix

De var slet ikke tilfredse i Hong Kong i søndags.

Flere tusind lokale fans havde fundet vej til Hong Kong Stadium for at se et Hong Kong All Stars-mandskab spille mod Lionel Messi, Luis Suarez og Inter Miami.

Der var bare lige ét problem.

Hverken Messi eller Suarez kom i spil.

Det fik flere af tilskuerne til højlydt at give deres utilfredshed til kende, og nu har den amerikanske klub så taget kritikken til efterretning.

Florida-klubben beklager nu, at de to sydamerikanske verdensstjerner begge så hele kampen fra bænken – angiveligt på grund af småskader.

Hongkong raser: Messi kom aldrig på banen

– Trods vores bedste intentioner forstår vi, at der har været skuffelse over fraværet af Lionel Messi og Luis Suarez i søndagens kamp, og vi er kede af, at de to spillere ikke kunne deltage.

– Vi anerkender også, at den sene beslutning skabte frustrationer blandt vores fans og promoteren i Hong Kong. Vi føler, at det er nødvendigt at udtrykke, at skader er en uheldig del af det smukke spil, og vores spilleres heldbred er nødt til altid at komme i første række, siger Inter Miami torsdag i en besked til Reuters ifølge ESPN.

Inter Miami lod allerede onsdag til at have lært af fejlen, da de var på besøg i Japan.

I venskabskampen mod Vissel Kobe startede Luis Suarez således på banen og spillede de første 75 minutter, mens Lionel Messi kom ind til den sidste halve time i 0-0-kampen, som amerikanerne efterfølgende tabte i straffesparkskonkurrence.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P