3F Superligaen

SIF-sportschef: Håber på udvikling

I sidste sæson var Andreas Pyndt en af de bærende kræfter for Hvidovre, da klubben på sensationel vis spillede sig i Superligaen – nu er der ikke brug for ham i Silkeborg.

Alexander Pyndt skifter til IFK Göteborg.
Foto: IFK Göteborg

Andreas Pyndt lejes ud til IFK Göteborg.

Det bekræfter begge klubber torsdag aften på deres hjemmesider.

Den tidligere Brøndby-spiller har måtte kigge langt efter spilletid i Superligaen, og derfor har Silkeborg valgt at låne ham ud.

– Vi er stærkt besat på 6’er-positionen og fint dækket ind på de omkringliggende positioner. Derfor har vi vurderet, at det bedste for alle parter vil være, at Andreas forhåbentligt får godt med spilletid på et højt niveau i en stor klub som IFK Göteborg.

– Så håber vi, at Andreas vender retur til sommer og har udviklet sig endnu mere positivt, således han kan tage kampen op om en plads på vores midtbane, lyder det fra Silkeborg IF’s sportschef, Jesper Stüker.

I Silkeborg er det blot blevet til seks optrædener for Superliga-klubben, hvor det endnu ikke er lykkes Andreas Pyndt at starte inde – det skal der laves om på i Göteborg.

Dermed vokser det danske islæt i den svenske traditionsklub sig endnu større, og bliver således en dansker rigere.

Jens Berthel Askou, som har en fortid i Silkeborg, er manager i klubben, imens Sebastian Hausner, Thomas Santos, Arbnor Mucolli og Laurs Skjellerup alle er at finde i IFK Göteborg-truppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P