Allsvenskan

Officielt: Silkeborg-midt skifter til Sverige

Den tidligere Brøndby-spiller, som nu er ejet af Silkeborg IF, Andreas Pyndt, skifter til svenske IFK Göteborg på en lejeaftale indtil sommer.

Alexander Pyndt skifter til IFK Göteborg.
Foto: IFK Göteborg

Andreas Pyndt skifter til den svenske side af Øresundsbroen.

Den tidligere U17-landsholdsspiller, som har sin fodboldopvækst i Brøndby, er officielt på plads i IFK Göteborg.

Det bekræfter den svenske klub torsdag eftermiddag på deres hjemmeside.

I sidste uge mødte Andreas Pyndt sin nye arbejdsgiver, men det var dog klædt i Silkeborgs røde dragt og klar til kamp mod sine nye holdkammerater.

– Andreas kommer til os for at spidse konkurrencen endnu mere. Han var med på Silkeborgs hold, som mødte os i forrige uge, hvor han spillede 25 minutter. Vi har selvfølgelig haft kig på Andreas i længere tid end det.

Alexander Pyndt skifter til IFK Göteborg.
Foto: IFK Göteborg

– Han kom ind på et hold med en etableret central midtbane, og nu finder han sig selv i et nyt miljø, hvor hans mål er at passe ind på holdet. Han glæder sig til udfordringen, og det føles godt, at Andreas slutter sig til os. Han bliver i Portugal og tager den korte tur og slutter sig til os øjeblikkeligt, lyder det fra IFK Göteborgs tekniske direktør Ola Larsson.

Selvom lejeaftalen kun løber indtil sommer, så er det ikke sikkert, at Pyndts ophold i Sverige slutter til den tid.

– I første omgang er lejeaften gældende til sommer, og derefter vil der blive evalueret fra alle parter, lyder det fra Ola Larsson.

I Sverige kommer Andreas Pyndt til at få glæde af dansk selskab, da Jens Berthel Askou er manager i klubben, og Sebastian Hausner, Thomas Santos, Arbnor Mucolli og Laurs Skjellerup alle er at finde i truppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P