Grønbæk, Evjen og Glimt slog Stryger og Malmö FF i sikker stil

Der var adskillige kendinge af den danske Superliga i spil, da de norske mestre fra Bodø/Glimt torsdag slog de svenske mestre fra Malmö FF i Spanien.

Bodø/Glimt Logo

De norske mestre mod de svenske mestre med danskere på begge hold.

Norske Bodø/Glimt stødte torsdag sammen med Malmö FF på de to mandskabers træningslejr i Spanien, og det var en duel, som de norske mestre må siges at trække sig sejrrigt fra.

Hele 4-0 vandt de norske mestre, der stillede med en ren norsk startellever med én undtagelse – danske Albert Grønbæk.

Markant mere spraglet var Malmö FF’s startopstilling, og også her var der en dansker i startopstillingen nemlig Jens Stryger Larsen.

Malmö spillede tidligere på dagen en træningskamp mod FC Dallas, hvor Sebastian Jørgensen både startede og scoredei 1-4-sejren over amerikanerne.

Mens Bodø/Glimt ikke gjorde brug af Albert Sørensen, så fik Anders Christiansen de sidste små 20 minutter for de svenske mestre.

Bodø/Glimts mål blev sat ind af hjemvendte Jens Peter Petter Hauge på oplæg af Albert Grønbæk og Ulrik Saltnes i første halvleg, mens Oscar Kapskarmo og Tobias Gulliksen scorede i anden halvleg.

Håkon Evjen spillede de første 80 minutter for Bodø/Glimt.