LaLiga

Deco afviser: Ingen store handler næste sommer

FC Barcelona kommer ikke til at handle voldsomt ind til truppen i det kommende transfervindue, det slår klubbens sportsdirektør Deco allerede nu fast.

Deco afviser store køb i FC Barcelona til sommer.
Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix

Hvis man som FC Barcelona-fan sidder med en drøm om at se en rigtig blockbuster-transfer til sommer, så kan man allerede nu forberede sig på at blive skuffet.

Det kommer nemlig ikke til at ske. Så klar er meldingen fra sportsdirektør Deco.

Til gengæld ligger det allerede nu endnu mere fast, at FC Barcelona til sommer skal have fundet en ny træner, efter Xavi tidligere på året bekendtgjorde, at han ikke fortsætter.

– Vi kommer ikke til at lave store indkøb til sommer. Vi skal have en ny manager, som forstår klubbens situation, som forstår, at vi har en masse ungdomsspillere, der skal forbedres og arbejdes med, og som forstår, at vi vokser som hold og at vi ikke kommer til at lave top-indkøb næste sommer, siger Deco ifølge The Athletic til catalansk tv.

Barcelona-komet vinder fornem talentpris

Den brasilianskfødte portugiser håber at kunne bevare den nuværende trup, for selvom det med Barcelonas økonomiske situation taget i betragtning kunne være fristende at sælge et par spillere, så håber Deco ikke, at det bliver nødvendigt.

– Det ønsker vi ikke. Den ideelle plan er at forbedre den nuværende trup uden salg, men hvis vi er nødt til at sælge en, så skal det skabe balance i vores nuværende trup.

– Jeg synes, at det ville forringe vores nuværende trup, hvis vi solgte [Ronald] Araujo plus [Frenkie] De Jong for i stedet at købe [Kylian] Mbappé, lyder det fra Deco.

Arsenal-manager Mikel Arteta er sammen med FC Barcelonas ungdomstræner og tidligere førsteholdsspiller, Rafael Marquez, bookmakernes favorit til at blive Xavis afløser.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P