Premier League

Thomas Frank åbner for Eriksen-comeback: Altid velkommen

Christian Eriksen rygtes i disse dage på vej væk fra Manchester United, og skulle han få lyst til at vende retur til Brentford, så står klubbens danske manager, Thomas Frank, klar med åbne arme.

Thomas Frank fortæller, at Christian Eriksen altid er velkommen i Brentford.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen og Brentford blev en fælles solstrålehistorie, da den danske kreatør gjorde comeback efter sit kollaps.

Et halvt år senere drog han dog videre til Manchester United, hvor han efter at have været fast mand i forrige sæson nu virker til at være gledet ud i kulden.

Den længere udsigt til spilletid har sat gang i rygtemøllen, og der har i de seneste dage været skrevet ikke så lidt om et muligt klubskifte for ham.

Ifølge rygterne er det Galatasaray, der arbejder på at hente Christian Eriksen allerede denne vinter.

Ender Christian Eriksen med at blive i Manchester United frem til sommer, og er han på jagt efter en ny klub til den tid, så kan han vide sig sikker på, at Brentford er klar til at tage imod ham igen.

Det fortæller manager Thomas Frank, da den danske presse havde mulighed for at stille ham spørgsmål tirsdag.

– Han er altid velkommen tilbage. Det vil Christian altid være. Det tror jeg godt, han ved. Og vi ved allesammen, at han havde en rigtig god tid her.

– Jeg forstår godt, hvorfor han tog til United dengang. Det har jeg også sagt offentligt. Og jeg synes også, at han har gjort det godt.

– Det er klart, at han blev ramt af en skade, og så er han så kommet tilbage. Men altså… Hvis Christian har lyst, så er han meget velkommen, siger Thomas Frank.

Christian Eriksen nåede 11 kampe i Brentford-trøjen fra vinteren 2022 frem til sommeren samme år.

Turen gik efterfølgende til Manchester United, hvor han har noteret sig for 63 kampe.

Hans kontrakt står til at løbe ud i sommeren 2025.

Medie: Storklub har budt på Eriksen – kan hentes i februar

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P