3F Superligaen

Alhaji Kamara: Randers føles som min familie

Alhaji Kamara er den nyeste skarpretter i FC Midtjylland, men beslutningen om at flytte fra Randers FC-familien var ikke nem på det personlige plan.

Alhaji Kamara er trukket i FCM-tøjet efter sit skifte fra Randers FC
Foto: campo.dk / Allan Hvid
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Det er ikke altid nemt at flytte hjemmefra.

Men i Alhaji Kamaras tilfælde, så lader det til, at den 29-årige angriber allerede har fundet sig til rette i hans nye hjem.

Beslutningen om at forlade Randers FC til fordel for FC Midtjylland, var dog ikke ligetil for Kamara på det personlige plan.

– Randers har været som en familie for mig. Det er en fantastisk klub, og menneskerne i Randers er rigtig gode mennesker. Jeg har virkelig nydt min tid i Randers – det føles som et hjem for mig.

– Da tilbuddet kom var det sådan lidt ‘Wow, hvordan kan jeg forlade det her?’, men fodboldmæssigt var det også en forholdsvis nem beslutning, fortæller Alhaji Kamara til campo.dk

Den sierraleonske angriber kom til Randers i 2019 fra Vendsyssel FF, og har siden spillet over 100 kampe for kronjyderne.

I FC Midtjylland skal Kamara tage kampen op med de øvrige angrebsstjerner, som Gue-seung Cho, Ola Brynhildsen og Franculino Djú.

Du kan se hele indslaget med Alhaji Kamara i videoen i toppen af artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P