Premier League

Ten Hag bekræfter skade til Martinez

Manchester United-manager Erik ten Hag bekræfter, at det ikke ser godt ud i forhold til den skade, Lisandro Martinez pådrog sig i kampen mod West Ham.

Lisandro Martinez er skadet bekræfter Erik ten Hag.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Der venter efter alt at dømme endnu en skadespause til Lisandro Martinez.

Det bekræfter Manchester United-manager Erik ten Hag ovenpå 3-0-sejren over West Ham søndag, hvor argentineren udgik med det, der umiddelbart ligner en knæskade.

– Jeg kan ikke fortælle detaljer, men det ser skidt ud. Vi er nødt til at vente på detaljer og få den endelige diagnose de kommende dage.

– I øjeblikket er vi virkelig kede af det, men for forhåbentlig er det ikke alt for slemt. Vi kan kun bede. Det er virkelig skidt for ham og for holdet. Han er lige kommet tilbage, og han er en meget vigtig spiller for os.

– I sidste sæson, da han blev skadet, følte jeg, at vores niveau faldt en tand. Det skal vi undgå, for vi har en god trup og midterforsvarer, der kan erstatte ham, men han bidrager helt klart med god ånd til holdet ud over sine fodboldegenskaber, siger Erik ten Hag til BBC.

Den 26-årige argentiner gjorde comeback for Manchester United så sent som den 14. januar, hvor han fik et kort indhop i 2-2-kampen mod Tottenham.

Forinden comebacket havde han siddet ude i 22 kampe, efter han tidligt i sæsonen pådrog sig en drilsk fodskade.

Højlund-scoring startede United-festen mod West Ham

Siden Martinez’ comeback har Manchester United ikke tabt, og kun i comeback-kampen mod Tottenham er det ikke blevet til sejr for United, der efterfølgende har slået Newport i FA Cuppen samt Wolves og West Ham i Premier League.

Argentinerens vigtighed kunne også læses ud af holdkammeraternes reaktion, da han i søndagens kamp mod West Ham gik i græsset efter en duel med Vladimir Coufal.

Følg Campo på Facebook

Både Luke Shaw, Casemiro, Marcus Rashford og André Onana var hurtigt ovre den skadede holdkammerat, der dog i første omgang spillede videre, inden han lod sig udskifte.

Du kan se situationen i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P