Smukke AGF-scoringer i testsejr over Viborg

Patrick Mortensen og Mikkel Duelund viste i søndagens træningskamp mod Viborg, at de er, hvor de skal være frem mod turneringsstart i Superligaen.

Patrick Mortensen og Mikkel Duelund scorede begge flotte mål, da AGF slog Viborg i træningskamp i Spanien.

Med bjerge i baggrunden, grønt græs under støvlerne og et termometer, der viste alt andet end dansk vintervejr, slog AGF søndag eftermiddag Viborg i en testkamp i Spanien.

Der var målmæssig stilstand i den første tredjedel af kampen, men med en flot afslutning på første halvleg kunne AGF gå til pause med en 2-0-føring.

Mikkel Duelund åbnede scoringen, da han i fuld sprint satte hovedet på et skarpt indlæg fra Mikael Anderson, og i Viborg-målet kunne Nico Mantl blot se til, da bolden via stolpen gik i målnettet.

Fem minutter senere blev det til 2-0 for aarhusianerne, da Patrick Mortensen smukt halvflugtede bolden i nettet.

AGF-anføreren havde selv været i duel på midten af banen, da bolden blev snittet videre på et målspark, og derfor befandt han sig lidt udenfor feltet, da Viborgs nyindkøb, kroatiske Stipe Radic, kun formåede at halv-clearede et indlæg fra AGF’s højrekant.

AGF-midt om forberedelserne: Fokus på det taktiske

Efter 68 minutters spil reducerede Jakob Bonde til slutresultatet 2-1 på straffespark, som Jeppe Grønning havde fremtvunget.

Viborg-anføreren tog et hidsigt løb i dybden, og da bolden blev sendt i hans retning, fik Felix Beijmo sat armen på bolden, og uden svenske protester pegede dommeren på straffesparkspletten.