3F Superligaen

Neestrup lover spilletid til FCK’s tre vinter-indkøb i kommende kampe

F.C. København møder søndag og mandag Elfsborg og Brøndby, og cheftræneren lover spilletid til klubbens tre nyindkøb.

Jacob Neestrup lover spilletid til F.C. Københavns tre nye spillere i træningskampe.
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Foruden at fungere som vigtig opvarmning til sæsonstarten, så har vinterens træningskampe også særligt ét andet vigtigt element.

Det er nemlig også her, at både fans, medspillere og trænerstab kan tage få en pejling af, hvor klubbens eventuelle nye spillere står.

Det gælder også for F.C. København, der går ind til foråret med et pointmæssigt efterslæb på tre point op til FC Midtjylland på førstepladsen og ét op til Brøndby på andenpladsen.

Netop Brøndby er modstander i københavnernes kamp ved Atlantic Cup mandag, men allerede søndag gælder det en kamp mod svenske Elfsborg i samme turnering, og cheftræner Jacob Neestrup har gode nyheder til de spændte FCK-fans.

– Vi har endnu ikke besluttet, hvordan vi stiller op i de to kampe, for vi skal blandt andet evaluere senere i dag på, hvor langt [William] Clem og Birger [Meling] er, efter at de har været ude i længere tid. Men der er sikkert mange, som især glæder sig til at se vores nye spillere, Scott [McKenna], Magnus [Mattsson] og Alex [Rúnarsson], og de kommer alle tre i spil hen over de to kampe, siger Neestrup til F.C. Københavns hjemmeside.

Officielt: FCK henter dansk stjerneskud i rekordhandel

F.C. København åbner forårssæsonen en smule tidligere end ed øvrige superligaklubber, da mestrene allerede den 13. februar møder Manchester City i Champions League hjemme i Parken, mens Silkeborg fem dage senere venter i Søhøjlandet, og det er de kampe, som F.C. København forbereder sig på i de to kampe søndag og mandag.

– Det bliver kampe mod to modstandere med forskellige strukturer, hvor vi blandt andet kan arbejde med vores variationer, både i måden vi presser på, og hvordan vi bygger spillet op.

– Det er klart, at jo tættere vi kommer på sæsonstarten, jo vigtigere er det at gøre et godt indtryk i forhold til at være i pole position. Så vi har de her to kampe og så Molde-kampen på torsdag til de sidste finpudsninger, inden vi går ind i et spændende forår, lyder det fra Neestrup.

Valdemar Lund vil bevise sig selv – drømmer om FCK-retur!

F.C. København får allerede lørdag aften tilslutning af U19-spillerne Hjalte Bidstrup og Aksel Halsgaard, og de to unge spillere rejser tirsdag hjem med truppens øvrige unge spillere, inden københavnerne spiller sidste kamp ved Atlantic Cup mod Molde og netop solgte Valdemar Lund.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P