Kjær og Milan snupper kneben sejr

Med Simon Kjær fra start skulle AC Milan jagte tre point, for at holde snor i de to tophold i Serie A, Juventus og ærkerivalerne Inter.

Simon Kjær og AC Milan pligtsejre mod Frosinone

Matias Soulé var en torn i øjet på Simon Kjær og AC Milan lørdag aften.

Den argentinske U20-landsholdsspiller var nemlig med til at gøre livet svært for AC Milan, da han var involveret i begge hjemmeholdets scoringer.

Til trods for det, så endte milaneserne med at redde kastanjerne ud af ilden.

Det startede ellers lykkeligt for AC Milan, da Rafael Leaos indlæg fandt pandebrasken på Olivier Giroud, som pandede bolden i mål til 0-1.

Efter 23 minutters spil vurderede VAR, at Rafael Leao havde hånd på bolden i Milan-feltet, og således kunne Soulé udligne til 1-1.

Efter pausen fortsatte Milan-nedturen, da Matias Soulé spillede en stikning i dybden til Luca Mazzitelli, som passerede Mike Maignan til 2-1.

Officielt: Empoli henter tidligere Milan-spiller

Matteo Gabbia, som startede ved siden af Simon Kjær i Milan-forsvaret, ville ikke finde sig i det, da han gjorde det til 2-2.

En drømmeindskiftning af AC Milan-manager, Stefano Pioli, resulterede i, at Luka Jovic kom på banen og lukkede opgøret efter bare ét enkelt minut på banen.

Med sejren er AC Milan fortsat på tredjepladsen i Serie A med fire point op til Juventus, som dog har en kamp i hånden.

Bekræftet: AC Milan udlejer argentinsk wing til spansk bundprop