3F Superligaen

FCKs Achouri oven på AFCON: Jeg er i en god form

Det blev til et tidligt exit for Elias Achouri og Tunesien ved AFCON i Elfenbenskysten, men F.C. København-spilleren forsikrer klubbens fans, at han er klar oven på slutrunden.

FC Københavns Elias Achouri og Galatasarays Sacha Boey under Champions League-kampen mellem FC København og Galatasaray SK i sjette spillerunde i gruppe A i Parken, København, tirsdag den 12. december 2023.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Det blev langt fra, som Elias Achouri nok havde håbet på ved AFCON 2024 i Elfenbenskysten.

Den 24-årige offensiv spiller fra F.C. København var nemlig for første gang i sin karriere med for Tunesien ved en slutrunde.

Desværre for Achouri og Tunesien blev det kun til tre gruppekampe ved AFCON, da et nederlag og to uafgjorte kampe ikke var nok til videre avancement.

Dermed er Achouri nu igen at finde i FCK, hvor han har tilsluttet sig resten af truppen ved træningslejren i Portugal.

Her gav tuneseren et interview til københavnernes hjemmeside, hvor FCK-spilleren ikke lagde skjul på, at han er en skuffet mand i øjeblikket.

– Det er den værste følelse, man kan have! Det er stadig lidt svært for mig at tale om, for det var første gang, jeg var med landsholdet til en slutrunde, og så endte det sådan.

Mattsson: Virkelig særligt for mig at komme til FCK

– Men det er, hvad det er. sådan er fodbold, og nu er jeg her. Det er jeg også glad for, og især når vi nu er i de dejlige omgivelser i Portugal. Det er et dejligt sted at lægge skuffelsen bag mig og se fremad, siger Elias Achouri til FCKs hjemmeside.

Den tidligere Viborg FF-spiller gjorde det samtidig også klart over for F.C. Københavns fans, at han er mere end klar til den næste vigtige periode med sin danske klub.

– Ja, jeg synes, jeg er i en god form og har ingen fysiske issues. Men det var virkelig varmt at spille kampene dernede, for der var 38-39 grader.

– Men nu her jeg et par uger med holdet til at komme tilbage og kæmpe for min position i start-11’eren, og så venter der jo et vigtigt forår, som vi forbereder os hårdt på hernede, siger Achouri.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P