NordicBet Ligaen

Officielt: Kolding IF henter profil hos ligakonkurrenter

Kolding IF har været på rov hos ligakonkurrenterne fra Næstved, og der er store forventninger i Kolding til den nye mand.

Foto: Kolding IF

Kolding IF har været på indkøb i Næstved Boldklub.

Her har koldingenserne købt kantspilleren Abdoulie Njai fri, og udstyret ham med en kontrakt, der binder ham til Kolding indtil sommeren 2027.

Den 26-årige spiller har været en profil hos Næstved, hvor Abdoulie Njai nåede at lave 18 mål og 21 assists i 88 kampe. I Kolding er der stor glæde over tilgangen af den nye spiller.

– Njai er på alle områder et perfekt match til Kolding IF. Han er en dedikeret og god dreng, der ved hvilken kultur, vi har her, og vi har blandet blod på at Njai vil være den kultur fra dag ét, udtaler cheftræner Kristoffer Wichmann til klubbens hjemmeside.

– Vi får en spiller med en ufattelig stor power og løbekapacitet, som bliver krydret med målfarlighed og gennembrudstyrke. Alle de kvaliteter er selvsagt vigtige for vores måde at gøre det på.

Foto: Kolding IF

Københavnske Abdoulie Njai har spillet ungdomsfodbold i blandt andet Brøndby, og på seniorniveau har han tørnet ud for BK Frem og Roskilde. Og den 26-årige kant er glad for at være i Kolding.

– Kolding viste stor interesse og havde en klar plan for, hvordan jeg kan bidrage til det allerede spændende projekt. Jeg glæder at blive en del af et spændende hold og mærke atmosfæren omkring klubben & byen, udtaler Abdoulie Njai.

Njai har spillet 15 kampe i NordicBet Ligaen for Næstved i denne sæson.

Bekræftet: Mjällby køber FC Fredericia-profil fri før tid

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P