NordicBet Ligaen

Officielt: AaB henter Esbjerg-profil

AaB har torsdag hentet offensiv forstærkning i landets tredjebedste række. Mathias Jørgensen er ny mand i AaB.

Mathias Jørgensen i AaB
Foto: AaB

Mathias Jørgensen skifter fra Esbjerg fB til AaB.

Sent torsdag aften er den 23-årige offensivspiller præsenteret i AaB, hvor han har skrevet under på en kontrakt med udløb i sommeren 2027.

Jørgensen har været i forrygende målform i den tredjebedste række, hvor han har scoret ni mål og lavet 12 oplæg i 16 kampe for 2. Divisions tophold. Nu skifter Jørgensen til AaB på NordicBet Ligaens andenplads.

Det sker efter et længere forløb, hvor AaB har fået afvist indtil flere bud af Esbjerg fB. Derfor er det også en lettelse endelig at kunne præsentere Jørgensen, lyder det fra AaB.

– Det er vist ingen hemmelighed, at vi længe har forsøgt at hente Mathias Jørgensen, og vi er meget glade for, at det her til sidst i transfervinduet er lykkedes at opnå enighed med Esbjerg fB, udtaler Ole Jan Kappmeier, sportsdirektør i AaB.

Mathias Jørgensen i AaB
Foto: AaB

Lige siden Jørgensen brød igennem i OB i 2018 har han været berømt for sin hurtighed. Den glæder man sig til at nyde godt af i Aalborg.

– Mathias Jørgensen er med sin stil en spiller, vi mener, vil passe perfekt ind, fordi han kan bidrage med sin hurtighed, sine dybdeløb og sine evner i presspillet.

Mathias Jørgensen tildeles trøje nummer 30 og indgår i træningen fra fredag.

Officielt: Brøndby henter Filip Bundgaard i Randers FC

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P